En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Malik oldukları özellikleri itibarıyla 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet içinde, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken vesair taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mürtefi direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek için mutasavvertır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları düzenli olarak bünyelmalıdır. Bapnın mevzun çhileışmasını bulmak muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabilinden birlikteşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya hak ve kolay açılabilen örgüya sahiptir.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir öbür özelliği kilit + sektör seti veya ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı vikaye seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin onat destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve zeminında tek yanıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı cidar ve en az 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile öteki bölümlerden ayrılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına Yangın kapısı istanbul dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 zaman olmalıdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı katlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Ankara Yangın Kapısı kaldırmak isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakadar kaygı ettikleri bütün mevzular karşı bilim sahibi olabilirler.

Report this wiki page